O nama

Tulumović mesna industrija je vodeći proizvođač mesa i mesnih prerađevina u Republici Srpskoj. Od 2004. godine eksluzivni smo snabdjevač mesnica u svim prodajnim objektima Interexa u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte:

Proizvodna tehnologija

Proizvodnja i prerada mesa mora zadovoljiti stroge standarde. Proizvodnja se mora odvijati u strogo kontrolisanim uslovima po pitanju temperature, vlažnosti, trajanja procesa i sl.

Ništa manje značajan je i higijenski i bakteriološki aspekt rukovanja mesom i prerađevinama.

Mesna industrija Tulumović zadovoljava oba ova kriterijuma. Prerada se odvija u izuzetno rashlađenim prostorima opremeljenim uređajima za mjerenje i kontrolu temperature i vlažnosti. Potvrda za poštovanje najstrožih standarda su dobijeni certifikati za standard ISO 9001:2000 i naročito bitan HACCP - certifikat o zdravstvenoh ispravnosti proizvoda. Posjedovanje HACCP certifikata omogućava izvoz mesa i u zemlje Evropske Unije.

Proizvodnja srpskih kobasica uz poštovanje strogih higijenskih standarda.Svi zaposleni na preradi i pakovanju mesa nose obavezne bijele mantile i maske za usta i nos.

Poluatomatkso pakovanje viršli.Pored ručne obrade koriste se i specijalizovane mašine koje se redovno kontrolišu i mijenjaju novim, savremenijim mašinama.

Mesna industrija Tulumović želi biti prepoznatljiva po ukusu i kvalitetu svojih proizvoda. Sve što je u našoj moći, učinićemo da bismo imali zadovoljne i vijerne kupce.


© Mesna industrija Tulumović. 2005.

Web dizajn InfoARS Banjaluka